فراخوان مرکز رشد فناوری ابرکوه/«بررسی عوامل و ریشه های مهاجرت از ابرکوه و آثار و پیامدهای آن بر شهرستان »

مرکز رشد فناوری ابرکوه اقدام به انتشار فراخوان «بررسی عوامل و ریشه های مهاجرت از ابرکوه و آثار و پیامدهای آن بر شهرستان ابرکوه» کرده است.

با توجه به تاثیرات فراگیر و گسترده اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی که مهاجرت نخبگان، سرمایه داران و کارشناسان بر جا می گذارد، مرکز رشد فناوری ابرکوه فراخوانی را برای بررسی این مهم به صاحب نظران محلی و تعدادی از ابرکوهی های مقیم شهرهای دیگر اعلام نموده است.

در این فراخوان از کارشناسان برای «بررسی عوامل و ریشه های مهاجرت از ابرکوه و آثار و پیامدهای آن بر شهرستان ابرکوه» درخواست نظر و مطلب گردیده است.

این فراخوان با هدف طرح علمی موضوع مهاجرت نیروی انسانی و سرمایه از شهرستان ابرکوه و تبعات آن، ریشه یابی موضوع مهاجرت، شناسایی فرصت ها و چالش های مهاجرت نخبگان، کارشناسان و سرمایه داران از ابرکوه و ارائه راهکارهایی عملی جهت استفاده از توان فکری و مالی مهاجرین توسط مرکز رشد ابرکوه اعلام گردیده است.

انتظار می رود در این فراخوان موضوعاتی نظیر: عوامل فرهنگی موثر بر رشد مهاجرت،بررسی آماری جمعیت ابرکوه پس از انقلاب اسلامی، جاذبه های شهرهای بزرگ برای پذیرش مهاجر، جاذبه های ابرکوه برای پذیرش مهاجر، تاثیرات اجتماعی مهاجر فرستی و مهاجر پذیری شهر ابرکوه، نقش صنایع مستقر در ابرکوه در تغییر بافت جمعیتی ابرکوه، راهکارهای بازگشت مهاجرین و سرمایه های آنها، تاثیرات منفی اقتصادی رشد مهاجرت از ابرکوه و بررسی اثرات مهاجرت از ابرکوه بر رشد و توسعه صنعتی ابرکوه مطرح و راهکارهایی ارائه گردد.

علاقمندان می توانند آثار خود را به مرکز رشد فناوری ابرکوه  واقع در خیابان سرو و یا ایمیل سایت خبری ابرکوه"ابرنیوز" به آدرسINFO@ABARNEWS.IR ارسال کنند.