برگزاری نشست «اهداف، برنامه ها و معرفی طرح ترسیب کربن» در مرکز ابرکوه

مرکز رشد فناوری ابرکوه، چهارشنبه 93/05/15 میزبان چهارمین جلسه از نشست های «شهر و توسعه» با موضوع «اهداف، برنامه ها و معرفی طرح ترسیب کربن» بود.

در این جلسه مهندس موسوی نیا، مدیر محترم استانی طرح ترسیب کربن به معرفی پروژه بین المللی ترسیب کربن پرداخت و ضمن تشریح نمونه های موفق اجرا شده این طرح به تبیین مراحل اجرایی، اهداف و انتظارات تعریف شده برای این طرح پرداخت و مشارکت تمامی دستگاهها و نهادهای مرتبط را در این خصوص خواستار شد.

در انتهای این جلسه که با حضور مهندس عزیزی، عضو محترم شورای شهر ابرکوه، مهندس صادقی ریاست محترم اداره منابع طبیعی ابرکوه، مهندس مشتاقیان مدیر آموزشکده فنی شریف ابرکوه، آقای مشتاقیان رییس اداره تعاون روستایی و نمایندگانی از فرمانداری ابرکوه، جهاد کشاورزی ابرکوه، اداره محیط زیست و جمعی از شرکتهای فعال در مرکز رشد ابرکوه برگزار شده بود مهندس موسوی نیا به سوالات حاضرین پاسخ داد.