آغاز عملیات عمرانی ساخت یک واحد دامداری 500 راسی در ابرکوه

با حضور مدیر مرکز رشد ابرکوه، شرکت ایساتیس دام پیشگامان ابرکوه عملیات عمرانی ساخت یک واحد دامداری 500 راسی در روستای بداف ابرکوه را آغاز نمود.

این دامداری پس از اخذ مجوزهای لازم، در زمینی به مساحت 2000 متر مربع در نزدیکی روستای بداف (از توابع شهر مهردشت ابرکوه) با هزینه ای بالغ بر 250/000/000 تومان در کمتر از یکسال تاسیس و به بهره برداری خواهد رسید.

این دامداری در راستای ایده محوری شرکت ایساتیس دام  که ایجاد یک نسل گوسفند بومی با هیبرید نژاد رومانف جهت افزایش  درصد دوقلوزایی و بهبود ضریب تبدیل از یکسو و کاهش دنبه و چربی لاشه از سوی دیگر می باشد ساخته خواهد شد.

لازم به ذکر است اعتبار ساخت این دامداری توسط شرکت ایساتیس دام پیشگامان ابرکوه، تسهیلات اعطایی جهاد کشاورزی ابرکوه و پارک علم و فناوری یزد تامین خواهد شد.